BEAUTY MOISTURIZERS

ALEXANDER WANG FOR BALENCIAGA

Da rygterne opstod var jeg først lidt skeptisk over samarbejdet, nu er jeg ganske begejstret. Jeg glæder mig sindsygt meget til at se hvad Alexander Wang finder på hos Balenciaga, for selvom vi jo ved hvad han kan, så skal der alligevel ske noget nyt og spændende, når man pludselig også er chefdesigner for et af verdens førende modehuse. Det er dog ikke bekræftet fra hverken Wang eller Balenciaga endnu, men jeg tror, den er godt nok. For øvrigt så overtager J.W. Anderson hos Versus. Stadig intet nyt om Nicolas Ghesquières fremtid.

Jeg er igang med at pakke hvad der føles som hele mit klædeskab i kasserne. Jeg håber, at se jer i morgen til Finder’s Keepers i Korsgadehallen fra 11-18. Jeg medbringer bl.a. en smuk Isabel Marant vinterjakke, Acne Alice stilletter, Helmut Lang læder/uld jakke, Acne Estrada sandaler og masser af lækre sager fra Carven.

When the rumours first surfaced, I was a bit skeptic about it but now I’m really excited actually. Mostly because I’m really curious about what Alexander Wang is going to do with Balenciaga. We all know what he is capable of but still, you have to be really inventive and innovative when you take over at one of the world’s most luxurious and famous fashion houses. The news still havenøt been confirmed by either Wang og Balenciaga but I believe it’s true. On a different – but still the same – note.. J.W. Anderson is taking over at Versus. Still no news on Nicolas Ghesquière’s future.

 

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BEAUTY MOISTURIZERS