EUROWOMAN BLACKBOOK

BEAUTY MOISTURIZERS

Jeg gider ikke forskellige cremer til dag og nat. Især ikke efter jeg har måtte erkende, at jeg alligevel bare tager den der står nærmest. Det betyder dog ikke, at jeg ikke gerne vil have et udvalg. På det sidste har Tromborgs Deluxe Face Cream, Rudolph Cares Facial Cream og Mark Philips Facial Moisturizer stået på min badeværelseshylde og jeg er helt ærligt ret begejstret for dem. Derudover har jeg også forelsket mig i Tromborgs Multi Vitamin Facial Mask og Rudolph Cares Facial Oil. Begge har virkelig reddet min vintertørre hud. Fordelen ved alle tre mærker er, at der bliver brugt rene, lækre ingredienser. Jeg har flere beauty-indlæg i ærmet til jer, men har altid lyst til at høre om jeres yndlingsprodukter, so fire away.

I’m not really into day and night moisturizers. Especially not since I always pick the nearest one on the shelf. But I do like options. Lately these three wonders have been my favourites: Tromborg’s “Deluxe Face Cream”, Rudolph Care’s “Facial Cream” and Mark Philip’s “Facial Moisturizer”.  In addition to these I have also fallen in love with Tromborg’s “Multi Vitamin Facial Mask” and Rudolph Care’s “Facial Oil”. Both have really saved my winter-dry skin. The advantage of all three brands is that the ingredients they use are all are pure and natural. I have more beauty posts coming up for you guys but I would love to hear about your favourite beauty products as well so fire away.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EUROWOMAN BLACKBOOK