STATEMENT EARRINGS

WHAT I’M WEARING

Den anden dag tog Louise det her billede af mig, som er havnet på Grazia UK. Jeg er iført min ynglings Grand-strik fra Hope, Acne støvler og Acne læder-leggings, begge dele nye ting i min garderobe og selvfølgelig Proenza Schouler taske. I kan kommentere på billedet på Grazia’s hjemmeside og måske jeres kommentar bliver trykt i næste uges nummer.

The other day Louise took this picture of me, which is now up on Grazia UK. I’m wearing my favorite Grand-knit from Hope, Acne boots and Acne leather leggings, both new items in my wardrobe and of course my Proenza Schouler bag. You can comment on the picture on Grazia’s website and maybe your comment will be printed in next week’s edition.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STATEMENT EARRINGS