STATEMENT EARRINGS

STATEMENT EARRINGS

ACCESSORIES // November 19th 2012

Statement-øreringe kan også bruges til hverdag. Det eneste, det kræver er, at du ikke er genert. Jeg vil bruge dem sammen med en chunky strik eller en almindelig hvid t-shirt. På den måde for øreringene lov til at komme til sin ret. De her fra Dannijo er netop tilføjet min ønskeseddel. Jeg har lånt dem i It's i Gothersgade til Go' Morgen Danmark i lørdags (du kan se klippet her). Mange har jer har spurgt til kjolerne. De var fra Kokoon, Noir og T by Alexander Wang.

Statement earrings can also easily be used during daytime. All it requires is that you aren't shy. I would style them with a chunky knit or a plain white t-shirt. I just added these ones from Dannijo to my wish list. I borrowed them from It's in Gothersgade for Good Morning Denmark on Saturday.

COMMENTS (4)
Fields marked with * must be filled out. Your e-mail will not be shown on the site and will never given to anyone.

November 19th 2012
Åhhh - Dannijo laver de mest fantastiske smykker!! :)

November 19th 2012
Gudesmukke :-) vil passe perfekt til min kjole fra Isabel Marant nytårsaften .

December 4th 2012
Hvor ville jeg SLET ikke have noget i mod at eje disse. De er simpelthen alt for smukke.

November 27th 2012
Er de klips eller til huller?

Personal favorites