STATEMENT EARRINGS

STATEMENT EARRINGS

ACCESSORIES // November 19th 2012

Statement-øreringe kan også bruges til hverdag. Det eneste, det kræver er, at du ikke er genert. Jeg vil bruge dem sammen med en chunky strik eller en almindelig hvid t-shirt. På den måde for øreringene lov til at komme til sin ret. De her fra Dannijo er netop tilføjet min ønskeseddel. Jeg har lånt dem i It's i Gothersgade til Go' Morgen Danmark i lørdags (du kan se klippet her). Mange har jer har spurgt til kjolerne. De var fra Kokoon, Noir og T by Alexander Wang.

Statement earrings can also easily be used during daytime. All it requires is that you aren't shy. I would style them with a chunky knit or a plain white t-shirt. I just added these ones from Dannijo to my wish list. I borrowed them from It's in Gothersgade for Good Morning Denmark on Saturday.

COMMENTS (4)
Fields marked with * must be filled out. Your e-mail will not be shown on the site and will never given to anyone.

November 19th 2012
Åhhh - Dannijo laver de mest fantastiske smykker!! :)

November 19th 2012
Gudesmukke :-) vil passe perfekt til min kjole fra Isabel Marant nytårsaften .

December 4th 2012
Hvor ville jeg SLET ikke have noget i mod at eje disse. De er simpelthen alt for smukke.

November 27th 2012
Er de klips eller til huller?

Personal favorites

LOOK

Knitted Dress

August 22nd 2016

FASHION

Aesop

May 22nd 2016