L'INVITATION AU VOYAGE

STATEMENT EARRINGS

Statement-øreringe kan også bruges til hverdag. Det eneste, det kræver er, at du ikke er genert. Jeg vil bruge dem sammen med en chunky strik eller en almindelig hvid t-shirt. På den måde for øreringene lov til at komme til sin ret. De her fra Dannijo er netop tilføjet min ønskeseddel. Jeg har lånt dem i It’s i Gothersgade til Go’ Morgen Danmark i lørdags (du kan se klippet her). Mange har jer har spurgt til kjolerne. De var fra Kokoon, Noir og T by Alexander Wang.

Statement earrings can also easily be used during daytime. All it requires is that you aren’t shy. I would style them with a chunky knit or a plain white t-shirt. I just added these ones from Dannijo to my wish list. I borrowed them from It’s in Gothersgade for Good Morning Denmark on Saturday.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

L'INVITATION AU VOYAGE