WHAT I'M WEARING

WHAT I'M WEARING

LIFE // November 12th 2012

Jeg havde den sjoveste oplevelse i lørdags, der inkluderede The Voice og Robbie Williams... og selvfølgelig mig selv, der lige var blevet teenager for en stund igen. Kort fortalt fik jeg i hvertfald et klem, et kys og et kompliment af selveste hr. Williams og som den fan-girl jeg er, slugte jeg det hele råt. Jeg er flyvende lige nu. Mon nogle af jer tilfældigvis så The Voice? Anyway så var jeg hoppet i Carven nederdel, Inwear lædertop og Isabel Marant støvler. Jeg var for øvrigt også i Go' Morgen i lørdags, hvor jeg snakkede om julefrokosttøj. I kan se indslaget her.

I had the funniest experience on Saturday which included the tv-show The Voice and Mr. Robbie Williams ... and of course myself, who I must say so myself really acted out my inner teenager. In short, I had a squeeze, a kiss and a compliment from none other than Mr. Williams and the fan-girl I am, I loved every minute of it. I'm actually still over the moon. Perhaps some of you saw what happen on The Voice? Anyway I was wearing a Carven skirt, Inwear leather top and Isabel Marant boots. I was also in Good Morning Denmark on Saturday, where I had a chat with the host about what to wear for all those Christmas-parties.

COMMENTS (8)
Fields marked with * must be filled out. Your e-mail will not be shown on the site and will never given to anyone.

November 15th 2012
Så tilfældigvis Voice for allerførste gang i lørdags - og tænkte wtf. det er sgu da Lotte?! Men det var da ikke dårligt med sådan et kompliment fra Robbie? :) Kan godt forstå ham, du så skøn ud!

November 13th 2012
uhh carven nederdel, gå = pæn. Ja tak, vil gerne. Kan ikke rigtig finde den nogle steder?

November 12th 2012
Hey. Hvor sejt med drengerøven;) Vil bare lige høre hvor de fine sko var fra med sort flet-læder?

November 12th 2012
Jeg har opgså totalt optur over det. Elsker ham. Ja, ja 14 år, jeg sagde det jo :-) De er fra Tghe Last Conspiracy og koster vist 1700 kr.

November 12th 2012
flotte flotte Lotte - ved godt komplimentet ikke kan hamle op med selveste Rob, men du skal nu have det alligevel <3 og tak for endnu en enestående oplevelse

November 12th 2012
I lige måde, søde veninde. Og det var så lidt - much more to come. Og komplimenter er altid dejlige, uanset afsender :-)

November 12th 2012
Rigtig fint outfit :)

November 12th 2012
Du er alt alt for lækker i det outfit Lotte :) Og hvor er det fedt for dig!! Jeg så desværre kun glimt af Voice og jeg så ikke glimtet af dig ;)

Personal favorites

LOOK

Knitted Dress

August 22nd 2016

FASHION

Aesop

May 22nd 2016