NADJA BENDER FOR LINE&JO

WHAT I’M WEARING

Jeg havde den sjoveste oplevelse i lørdags, der inkluderede The Voice og Robbie Williams… og selvfølgelig mig selv, der lige var blevet teenager for en stund igen. Kort fortalt fik jeg i hvertfald et klem, et kys og et kompliment af selveste hr. Williams og som den fan-girl jeg er, slugte jeg det hele råt. Jeg er flyvende lige nu. Mon nogle af jer tilfældigvis så The Voice? Anyway så var jeg hoppet i Carven nederdel, Inwear lædertop og Isabel Marant støvler. Jeg var for øvrigt også i Go’ Morgen i lørdags, hvor jeg snakkede om julefrokosttøj. I kan se indslaget her.

I had the funniest experience on Saturday which included the tv-show The Voice and Mr. Robbie Williams … and of course myself, who I must say so myself really acted out my inner teenager. In short, I had a squeeze, a kiss and a compliment from none other than Mr. Williams and the fan-girl I am, I loved every minute of it. I’m actually still over the moon. Perhaps some of you saw what happen on The Voice? Anyway I was wearing a Carven skirt, Inwear leather top and Isabel Marant boots. I was also in Good Morning Denmark on Saturday, where I had a chat with the host about what to wear for all those Christmas-parties.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NADJA BENDER FOR LINE&JO