NICOLAS GHESQUIRE TO DEPART BALENCIAGA

NADJA BENDER FOR LINE&JO

Ny og fin kampagne fra Line&Jo med Nadja Bender som kampagnemodel. Nadja Bender ses overalt lige for tiden og gik da også SS13-shows for mange af de store internationale designere, som Alexander Wang, Alexander McQueen, Philip Lim, Balmain, Chloe, Gucci, Isabel Marant og Chanel… ja, for bare at nævne nogle stykker.

Photography: Hasse Nielsen/Camera Link. Model / Nadja Bender/Gossip. Hair: Cim Mahony /Camera Link. Makeup: Zenia Jæger/Agentur Cph. Art Direction: LA Graphic design

New campaign from Danish jewellery brand Line&Jo starring topmodel Nadja Bender. Nadja Bender is everywhere right now and she was also all over the SS13-catwalk at all the great international designers, such as Alexander Wang, Alexander McQueen, Philip Lim, Balmain, Chloe, Gucci, Isabel Marant and Chanel –  just to mention a few.

 

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

NICOLAS GHESQUIRE TO DEPART BALENCIAGA