ORANGE, BURGUNDY AND FENDI

NICOLAS GHESQUIRE TO DEPART BALENCIAGA

Nicolas Ghesquiére forlader stillingen som chefdesigner hos Balenciaga efter 15 år. Både Balenciaga og Nicolas Ghesquiére har bekræftet bruddet, men hvem mærkets nye chefdesigner bliver… eller hvad Nicolas Ghesquiére nu skal, er endnu ikke offentliggjort.

Nicolas Ghesquiére is leaving Balenciaga after 15 years. Both Balenciaga and Nicolas Ghesquiére have confirmed the split. It is yet to be announced who will take over the position as head designer andwhat Nicolas Ghesquiére’s next move will be.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

ORANGE, BURGUNDY AND FENDI