THE LITTLE BLACK JACKET: CHANEL'S CLASSIC REVISITED

ORANGE, BURGUNDY AND FENDI

Veninder der inspirerer er uundværlige. Endnu sådanne en af slagsen er selvfølgelig Marolle. Tænk at være indehaver af hele to Trio-clutches fra Céline, og så i så pæne farver. Fendi-skoene købte hun på vores tur til Firenze sidste år i januar, hvor vi besøgte Luisaviaroma og mødte Giuseppe Zanotti. Alt, alt for sjovt.

Se hvad jeg craver fra Dittes garderobe lige her.

 

Girlfriends who inspire are quite indispensable. Marie is yet another of those. Inspiring and indispensable. Imagine having two Trio-clutches from Céline… and in those colors!! I’m madly in love. I also love the Fendi shoes which she bought very last minute in Florence when we were there last year visiting Luisaviaroma. Such a fun trip. I want to go back straight away.

 

Check out what I’m craving from Ditte’s wardrobe right here.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THE LITTLE BLACK JACKET: CHANEL'S CLASSIC REVISITED