PERFECT MATCH

THE LITTLE BLACK JACKET: CHANEL’S CLASSIC REVISITED

Jeg elsker coffeetable-books og kunne købe mig fattig i dem. Seneste obsession er den her sag The Little Black Jacket: Chanel’s Classic Revisited. Bogen indeholder billeder stylet af Carine Roitfeld og fotograferet af Karl Lagerfeld og viser hvordan den ikoniske lille sorte Chanel-jakke kan styles. Flere hundrede berømtheder medvirker, bl.a. Alexander Wang, Sarah Jessica Parker, Claudia Schiffet og Anna Wintour. Billederne bliver faktisk også udstillet i flere af verdens storbyer. Den har netop været i London og kommer til Berlin den 23. november. Jeg vil helt utrolig gerne se den. Se meget mere om bogen, udstillinger og behind-the-scenes lige her. Hvis nogle af jer skulle have lyst til at bestille den sammen med mig via Net-A-Porter (eneste sted, jeg kan finde den i hardpack), så smid endelig en kommentar eller mail.

Pictures via Soraya Bakhtiar and The Little Black Jacket

I love coffee-table-books – like madly love them. My latest obsession is this beauty: The Little Black Jacket: Chanel’s Classic Revisited. The book contains pictures styled by Carine Roitfeld and photographed by Karl Lagerfeld and shows how the iconic little black Chanel jacket can be styled. Hundreds of celebrities have been involved, including Alexander Wang, Sarah Jessica Parker, Claudia Schiffer and Anna Wintour. Images are actually exhibited in several of the world’s large cities. It’s just been to London and is coming to Berlin on 23 November. I would absolutely love to see it. See more about the book, exhibitions and behind-the-scenes right here. If some of you want the books as well, you are welcome to contact me and we can order it together. 

 

 

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PERFECT MATCH