LATEST OBSESSION

PERFECT MATCH

I fredag var jeg inviteret til morgenmad på Noise PR, hvor Cindie arbejder. Noise laver bl.a. PR for YouHeShe, og havde i dagens anledning besøg af de her skønheder fra Isabel Marant. Jeg ser dem bestemt sammen med læderbukserne og den der perfekte chunky strik, jeg endnu ikke har fundet. But be aware girls (især før I forelsker jer i dem), de er dyyyrrreee.

Friday moring I was invited to breakfast at Noise PR, where Cindie work. Noise does PR for YouHeShe, who sells these beauties from Isabel Marant. I can see them working perfectly with the wide leather H&M pants and that perfect chunky knit, I still haven’t found. But be aware girls (especially before you fall in love with them), they are e-x-p-e-n-s-i-v-e.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LATEST OBSESSION