PERFECT MATCH

PERFECT MATCH

FASHION // October 30th 2012

I fredag var jeg inviteret til morgenmad på Noise PR, hvor Cindie arbejder. Noise laver bl.a. PR for YouHeShe, og havde i dagens anledning besøg af de her skønheder fra Isabel Marant. Jeg ser dem bestemt sammen med læderbukserne og den der perfekte chunky strik, jeg endnu ikke har fundet. But be aware girls (især før I forelsker jer i dem), de er dyyyrrreee.

Friday moring I was invited to breakfast at Noise PR, where Cindie work. Noise does PR for YouHeShe, who sells these beauties from Isabel Marant. I can see them working perfectly with the wide leather H&M pants and that perfect chunky knit, I still haven't found. But be aware girls (especially before you fall in love with them), they are e-x-p-e-n-s-i-v-e.

COMMENTS (1)
Fields marked with * must be filled out. Your e-mail will not be shown on the site and will never given to anyone.

October 30th 2012
Puha, jeg var lige ved at sætte i halsen. Troede du liiiige havde købt dem. Så ville jeg have være meget, meget misundelig! :-)

Personal favorites

LOOK

Knitted Dress

August 22nd 2016

FASHION

Aesop

May 22nd 2016