LACY LACE

LATEST OBSESSION

Læderbukser med vidde ses overalt på catwalken i denne sæson, hos Alexander Wang i en rå version og hos Chloe i en mere feminin. H&M har lavet den her version, som jeg virkelig gerne vil have fingrene i. Jeg havde dem med i Go Morgen i weekenden, desværre ikke i min størrelse, men jeg må på jagt. Vil gerne bruge dem med en chunky strik og mine fine nye Inwear pumps.

Wide leather pants are everywhere on the catwalk this season, at Alexander Wang in a edgy version and at Chloe in a more feminine one. H&M has made this pair, which I really want my hands on. I guess I would style them with a chunky knit and my new Inwear pumps.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LACY LACE