LACY LACE

LACY LACE

FASHION // October 26th 2012

Et nyt Rosemunde er på vej og det ser ret fint ud. Udover en meget fin ss13-kampagne, så er jeg også fan af silke-undertøjet, det har de smukkeste blonder. De andre Bisou-damer, der gjorde mig selskab til præsentationen, var også meget begejstrede.

A new side of Danish brand Rosemunde is on its way and it looks pretty good. In addition to a verybeautiful SS13 campaign, I am also a fan of their silk-underwear, it has the most delicate lace. The other Bisou-ladies who joined me for the presentation were also very excited.

COMMENTS (2)
Fields marked with * must be filled out. Your e-mail will not be shown on the site and will never given to anyone.

October 26th 2012
nejjii, hvor ser det godt ud! wow www.agoodiebag.blogspot.com

October 27th 2012
Blonder kan bare aldrig få nok af :-)

Personal favorites

LOOK

Knitted Dress

August 22nd 2016

FASHION

Aesop

May 22nd 2016