ON MY FALL WISH LIST

LACY LACE

Et nyt Rosemunde er på vej og det ser ret fint ud. Udover en meget fin ss13-kampagne, så er jeg også fan af silke-undertøjet, det har de smukkeste blonder. De andre Bisou-damer, der gjorde mig selskab til præsentationen, var også meget begejstrede.

A new side of Danish brand Rosemunde is on its way and it looks pretty good. In addition to a verybeautiful SS13 campaign, I am also a fan of their silk-underwear, it has the most delicate lace. The other Bisou-ladies who joined me for the presentation were also very excited.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ON MY FALL WISH LIST