ON MY FALL WISH LIST

ON MY FALL WISH LIST

FASHION // October 23rd 2012

1. Munderingskompagniet 2. Acne støvler, 3. Pop Magazine, 4. The Gentlewoman, 5. Another Magazine, 6. Acne sweater

Min uniform denne vinter må gerne være et par læderleggings, et lækker strik og nogle pæne støvler. Derudover vil jeg gerne have fat i en masse pæne magasiner. Jeg mangler inspiration og har fundet seje bolig-billeder, hvor jeg gerne vil gøre stilen efter. Pæne magasiner er påkrævet.

Jeg er for øvrigt - som I måske ved - nomineret i Modeblogprisen og jeg ville være meget taknemmelig for jeres stemme. I kan stemme lige her.

This winter I would love it of my uniform could look like this: a pair of leather leggings, a warm knit and some nice boots. In addition, I would like to get a hold of a bunch ofpretty magazines. I need inspiration and I found some really cool interior decorating images that I wanna copy. Cool magazines are required.

 

COMMENTS (9)
Fields marked with * must be filled out. Your e-mail will not be shown on the site and will never given to anyone.

October 24th 2012
Jeg ville altså ikke være ked af at iføre mig ovenstående outfit i dag!

October 24th 2012
Ja, også mi :-)

October 24th 2012
Det er sjovt syntes jeg, at din og min smag er saa sammenfaldende. Der er et stort hav og mindst ti aar mellem os. Jeg har investeret i et par leggins fra Utzon, har Star stovlen fra ACNE og drommer om den perfekte sweater til de to ting. Hvis du falder over en - saa post den lige. Jeg har ogsaa Isabel Marant toppen du har paa i hvid paa et af de andre billeder, dog i sort. Jeg bruger den med succes til laeder buxen fra Utzon. Nyder din blog & din gode stil. E

October 25th 2012
Det er bare et tegn på vi er begge er vilde med gode klassiske sager :-) Er du mon 10 år yngre eller 10 år ældre? Anyway så er jeg mega glad for din kommentar og jeg lover at poste den perfekte sweater, hvis jeg finder den.

October 25th 2012
10 aar aeldre. Og jeg ved ikke hvor gammel du er, saa det var mit bedste bud - saadan i runde termer uden at gaa i detaljen. Og jeg er 40.

October 26th 2012
:-) Jeg er 30, så godt gættet.

October 28th 2012
Jeg overvejer at købe læderleggings fra Munderingskompagniet, så tænkte på, om du har nogen erfaringer med dem? Eller om det i længden bedre kan betale sig, at investere i dem fra Utzon eller Helmut Lang?

October 28th 2012
De er i mega god kvalitet, Charlotte. Jeg har selv et par, de er fire år gamle og har været brugt 1000 gange. De er stadig pæne.

October 31st 2012
Hvor har du fundet de fine Acne støvler henne?

Personal favorites

LOOK

Knitted Dress

August 22nd 2016

FASHION

Aesop

May 22nd 2016