BY MALENE BIRGER SS13

BY MALENE BIRGER SS13

FASHION // October 20th 2012

Denne anden dag var jeg forbi By Malene Birgers hovedkontor for at se nærmere på sommer 2013-kollektionen, der er en celebration-kollektion fordi mærket fylder 10 år. Gamle styles og farver er blevet genintroduceret og det er virkelig fint. Du kan bl.a også købe et lys, der dufter af lagkage. Det er jo en fødselsdag, vi fejrer. Jeg er vild med palliettoppen (p. 1), som vil være fin til både jeans og en lædernederdel og det smukke printede silketryk, der fås på både kjole, bukser og top (p. 8-10). Kollektionen har mange smukke detaljer og masser af stærke farver, smukke blonder og similisten. Den nederste Mad-Men-ish kjole kan heldigvis købes nu, da den er fra Christmas-kollektionen. Jeg gad godt have den til bl.a. Bisou-julefrokost, hvor Frede har foreslået glimmer-tema. Det er lige i Brigade Noir-damernes ånd og jeg er sikker på, de er vilde med det.

The other day I stopped by the "By Malene Birger"'s office to have a look at the summer 2013- collection, which is a celebration-collection as the brand turns 10. Old styles and colors have been reintroduced and it looks really good. I love the sequin-top (p. 1), which will look great with both jeans and a leather skirt and the beautiful printed silk-pattern, available on both a dress,  pants and a top (p. 8-10). The clothes have so many beautiful details, lots of bright colors, beautiful laces and gorgeous embellishments. The bottom Mad-Men-ish dress are actually for sale as it's part of the Christmas collection. I would love to wear it to the Bisou-Christmas party. Frede suggested we go for a glitter-theme. I'm sure the Brigade Noir-girls are totally up for that.

 

COMMENTS (6)
Fields marked with * must be filled out. Your e-mail will not be shown on the site and will never given to anyone.

October 20th 2012
elsker glimmer tema!!!

October 20th 2012
Ih nogle fine ting! Elsker virkelig Malene Birger, hun er så fandens dygtig!

October 20th 2012
Ih der er meget lækker!! Jeg er helt vild med frakken! :)

October 21st 2012
Jeg er med på den, fine Frede.

October 21st 2012
Ja, det er en virkelig fin kollektion.

October 21st 2012
Me too. Den er meget Jil Sander agtig

Personal favorites

LOOK

Knitted Dress

August 22nd 2016

FASHION

Aesop

May 22nd 2016