WHAT I'M WEARING

WHAT I’M WEARING

I går var jeg med Lily forbi By Malene Birger for at se hele SS.13-kollektionen. Masser af stærke farver, smukke print og fine blonder… og et lys, der dufter af lagkage (mere om det senere). Om aftenen var jeg til Muuse.com-event sammen med bl.a. Maiken & Cindie, Tikkie, Sidsel, Christel og Trine. Meget hyggeligt – og palæo-agtig som jeg er (/forsøger at være – måske I undrer jer, hvis I følger mig på Instagram) rørte jeg hverken vin, kage eller chips. Meget helligt og jeg pudser lige glorien 🙂 Hav en dejlig fredag, damer (og herrer).

IRO knit, Rick Owens boots, Topshop skirt and H&M earrings (I completely picked them out because they’re a dead-ringer for the Givenchy ones)

Yesterday I went by By Malene Birger with Lily to see the SS.13-collection. Lots of bright colors, beautiful prints and delicate lace … and a candle that smells like cake (more on that later). Later on I went to the Muuse.com-event with Maiken & Cindie, Tikkie, Sidsel, Christel and Trine. Very cool event and paleo-like as I am (perhaps you wondering if you’re following me on Instagram) I touched neither wine, cake or chips. Yeah. Have a lovely Friday ladies (and gentlemen).

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

WHAT I'M WEARING