MARGIELA X H&M LOOKBOOK

STELLA MCCARTNEY STREETSTYLE

Smukke outfits foran Stella McCartney-showet i Paris tidligere på måneden. Jeg elsker den printede a-nederdel (p. 7). Den fås også som peplum-nederdel og den har jeg faktisk brugt i Eurowomans Blackbook, som udkommer i morgen. Jeg glæder mig til at høre hvad I synes om blackbook’en. Jeg har været med til at lave en ret stor del af den.

Via Stella McCartney

Beautiful outfits outside the Stella McCartney show in Paris earlier this month. I love the printed a-skirt (p. 7). It is also available as a peplum skirt and I’ve actually used that version in Eurowomans Blackbook, which comes out tomorrow. I look forward to hearing what you think about the blackbook. I’ve been pretty involved with the making of it.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MARGIELA X H&M LOOKBOOK