ANJA RUBIK IN NUMÈRO OCTOBER

WHAT I’M WEARING

Jeg kommer til at leve i oversize, chunky strik her til vinter. Jeg har stadig ikke fundet en vinterjakke, så hvis jeg skal holde varmen, skal jeg have seriøst gang i en masse lag-på-lag. IRO-strikken valgte jeg i hvid fordi jeg har så ufattelig meget sort, men jeg må indrømme, at jeg stadig ikke helt kan glemme den sorte udgave. Alt for pæn. I det hele taget skal jeg have anskaffet mig meget mere fra IRO. Helt vildt pæne jakker, strik og toppe.

Photos Thomas Degner

I’m planning on survive the winter by wearing lots of oversized, chunky knits. I still haven’t found the right winter jacket, so if I wanna stay warm, I’m gonna need some serious layering. I choose my new IRO-knit in white because I have so much black so felt like I needed the variety, but I must admit that I still cannot quite forget about the black version. Too cool. But I really need to get my hands on more items from IRO. Really nice jackets, knitwear and tops. Actually can’t live without it all right now.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

ANJA RUBIK IN NUMÈRO OCTOBER