RUSSH MAGAZINE: MIRANDA KERR

ANJA RUBIK IN NUMÈRO OCTOBER

En editorial hvor alting ligesom går op i en højere enhed. Anja Rubik, endnu en af mine modelbesættelser (jeg har tre) i oktober-nummeret af Numéro iført bl.a. Givenchy, Balmain, Chanel og Gucci. Skudt af en af mine yndlingsfotografer Camilla Åkrans. Serien er stylet af fashion editor Franck Benhamou. Hår af Franco Gobbi, Makeup af Petros Petrohilos.

Via Fashion Gone Rogue

Anja Rubik, another of my model obsessions (I have three), in the October issue of Numéro wearing Givenchy, Balmain, Chanel and Gucci. Shot by one of my favorite photographers Camilla Åkrans. The series is styled by fashion editor Franck Benhamou. Hair by Franco Gobbi, Makeup by Petros Petrohilos

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

RUSSH MAGAZINE: MIRANDA KERR