ANJA RUBIK IN NUMÈRO OCTOBER

ANJA RUBIK IN NUMÈRO OCTOBER

EDITORIALS // October 9th 2012

En editorial hvor alting ligesom går op i en højere enhed. Anja Rubik, endnu en af mine modelbesættelser (jeg har tre) i oktober-nummeret af Numéro iført bl.a. Givenchy, Balmain, Chanel og Gucci. Skudt af en af mine yndlingsfotografer Camilla Åkrans. Serien er stylet af fashion editor Franck Benhamou. Hår af Franco Gobbi, Makeup af Petros Petrohilos.

Via Fashion Gone Rogue

Anja Rubik, another of my model obsessions (I have three), in the October issue of Numéro wearing Givenchy, Balmain, Chanel and Gucci. Shot by one of my favorite photographers Camilla Åkrans. The series is styled by fashion editor Franck Benhamou. Hair by Franco Gobbi, Makeup by Petros Petrohilos

COMMENTS (1)
Fields marked with * must be filled out. Your e-mail will not be shown on the site and will never given to anyone.

October 9th 2012
I'm really sick of that girl. She looks scary.

Personal favorites

LOOK

Knitted Dress

August 22nd 2016

FASHION

Aesop

May 22nd 2016