WHAT I'M WEARING

WHAT I'M WEARING

LOOK // October 8th 2012

Det er svært at finde en kjole, der kan bruges til det hele. Til hverdag med chunky strik og støvler og til fest med høje hæle og en jakke. Jeg har dog fundet min, nemlig Anne Sofie Madsens Ghost dress. Printet er inspireret af den legendariske japanske Hayao Miyazaki animationsfilm, Prinsesse Mononoke. Kjolen er i 100 procent silke, så det er ret fint at mikse med andre mere grove materialer. Kjolen fandt jeg hos Junk de Luxe i Århus, der har fået en super fin webshop.

Pictures taken by Thomas Degner

I've found it difficult to find that dress that works with everything. For daily use with a chunky knit and combat boots and for night with heels and some sort of jacket. Luckily I found one. The Anne Sofie Madsen Ghost dress. The print is inspired by the legendary Japanese Hayao Miyazaki animation film, Princess Mononoke. As it's all silk and very delicate, I like to combine it with chunky knits or leather. I found it at Junk de Luxe in Aarhus. Check out their webshop.

COMMENTS (2)
Fields marked with * must be filled out. Your e-mail will not be shown on the site and will never given to anyone.

October 8th 2012
Det der er bare en af de lækreste kjole man kan få lige nu og her! Er simpelhen bare SÅ vild med Anne Sofie Madsen! Gud hvor er jeg misundelig, og så ser den ellers noget så nydelig ud på dig!

October 8th 2012
jeg er SÅ jaloux! PÆN!

Personal favorites

LOOK

Knitted Dress

August 22nd 2016

FASHION

Aesop

May 22nd 2016