WHAT I'M WEARING

WHAT I’M WEARING

Det er svært at finde en kjole, der kan bruges til det hele. Til hverdag med chunky strik og støvler og til fest med høje hæle og en jakke. Jeg har dog fundet min, nemlig Anne Sofie Madsens Ghost dress. Printet er inspireret af den legendariske japanske Hayao Miyazaki animationsfilm, Prinsesse Mononoke. Kjolen er i 100 procent silke, så det er ret fint at mikse med andre mere grove materialer. Kjolen fandt jeg hos Junk de Luxe i Århus, der har fået en super fin webshop.

Pictures taken by Thomas Degner

I’ve found it difficult to find that dress that works with everything. For daily use with a chunky knit and combat boots and for night with heels and some sort of jacket. Luckily I found one. The Anne Sofie Madsen Ghost dress. The print is inspired by the legendary Japanese Hayao Miyazaki animation film, Princess Mononoke. As it’s all silk and very delicate, I like to combine it with chunky knits or leather. I found it at Junk de Luxe in Aarhus. Check out their webshop.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WHAT I'M WEARING