WHAT I'M WEARING

WHAT I'M WEARING

LOOK // October 5th 2012

What I'm wearing: Stine Goya jacket and skirt, Acne shoes and t-shirt.

Photo. Thomas Degner

 

COMMENTS (9)
Fields marked with * must be filled out. Your e-mail will not be shown on the site and will never given to anyone.

October 5th 2012
Fedt outfit! Må jeg forresten spørge dig hvilken hårfarve der er din naturlige/ægte? Du har så pænt hår+hårfarve, og jeg kunne godt tænke mig noget ligesom dit, men mit udgangspunkt er vidst det man kalder leverpostejsfarvet.. :) Men hvordan er dit farvet..?

October 5th 2012
Jeg ved det faktisk ikke helt, Stine. Da jeg startede med at farve, var der ikke den store forskel, men efterhånden som jeg er blevet ældre, er jeg blevet mere mørkhåret. Nogle gange virker det leverpostej, andre gange mørkere. Jeg får lagt nogle forskellige farver striber i. Helst ikke for varmen, men heller ikke så kolde, at vedligholdelsen er umulig og man konstant skal farves, så snart man har den mindste bund. Jeg holder mig generelt fra gyldne farver (hvilket jeg faktisk synes, en af dem jeg har nu, er -grrr). De klæder mig ikke. Men prøv at snakke med din frisør om det. Jeg er de sidste par gange blevet farvet hos Aqua i Gothersgade.

October 5th 2012
Tak for dit svar, Lotte :) Så er det nok noget nær den samme `grundfarve´ vi har, da min også skifter lidt efter årstiden, her hen mod vinter bliver mit hår en del mørkere.. Men ja, jeg vil prøve at snakke med min frisør om det, og måske tage et billede af din hårfarve med, det er så svært at beskrive hvad man gerne vil have så frisøren forstår det, men med et billede kan det vel ikke gå helt galt.. ;)

October 5th 2012
Superlækker jakke!

October 5th 2012
Du ser skøn ud Lotte :) Jeg er simpelthen så vild med jakkens oversize fit :)

October 5th 2012
Er også glad for den :-)

October 5th 2012
Tak Ida :-)

October 10th 2012
This simple outfit is so nice ! Love the oversized jacket and mix of black textures !

October 11th 2012
Thanks Daisy.

Personal favorites

LOOK

Knitted Dress

August 22nd 2016

FASHION

Aesop

May 22nd 2016