LET'S GO SHOPPING

ON MY MIND: O’BOY O’BOY

Jeg skal straks til at spare op til Proenza Schoulers PS13. Jeg må indrømme, at jeg faktisk ikke har set den endnu, men jeg har fuld tillid til Maiken, der har og straks efter gav mig ordren. Lige nu drømmer jeg dog mest af alt om The Boy fra Chanel, der desværre for længst er udsolgt, men også kostede en milliard. Spørger du mig så er jeg sikker på, at Miroslava Duma har rippet lageret.

Via Style.com

I need to open up a savings account immediately as I need to save money for the Proenza Schouler PS13 bag. I actually haven’t seen it yet but Maiken texted me about the beauty and I completely trust her. Right now I’m dreaming of the Boy bag by Chanel. Unfortunately (or luckily) it’s sold out but the price was like way over my budget. I’m sure Miroslava Duma emptied all stock.

 

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

LET'S GO SHOPPING