HEDI SLIMANE'S SAINT LAURENT

WHAT I’M WEARING

Er det bare mig eller er det svært at style en helt almindelig skjorte? Måske jeans er svaret? I’ll let you know, så snart jeg begynder at bruge jeans igen. Indtil da så tror jeg at jeg vil bruge min nye FWSS skjorte (gave) sammen med min fine nye Stine Goya nederdel.

Photos: Thomas Degner

Is it me or is it kinda hard styling a regular shirt? Perhaps jeans is the answer, I’ll let you know when I start wearing jeans again. But until then I guess I’ll be wearing my new FWSS shirt (gift) with my new Stine Goya skirt.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HEDI SLIMANE'S SAINT LAURENT