WHAT I'M WEARING

LET’S GO SHOPPING

En ny shop-in-shop i Århus. Yeah, that’s right. Acne er flyttet ind hos Støy Munkholm, så nu kan I shoppe endnu mere Acne til garderoben. Jeg har forelsket mig i et par bordeaux læderleggings, som jeg føler, jeg ikke kan leve uden. Men min bankkonto siger jeg kan.

A new shop-in-shop in Aarhus. Yeah that’s right, Acne moved in at Støy Munkholm so now is your chance to get a hold of even more Acne-items for your wardrobe. I’ve fallen in love with a pair of burgundy leather leggings and I’m not sure I can live without them. Though my bank account says I can.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WHAT I'M WEARING