KENZO READY-TO-WEAR SPRING 2013

HEDI SLIMANE’S SAINT LAURENT

Når en af verdens sejeste kvinder Alison Mosshart fra the Kills udtaler, at hun er parat til at tage endnu et job for at få råd til Hedi Slimanes Saint Laurent-kreationer, så må det være noget om sagen… og det er der. Selvom jeg stadig pines af navneændringen (fra Yves Saint Lauren/YSL til Saint Laurent), så må jeg sige, at Slimane’s back og hvor er det pænt. Helt i Karl Lagerfelds ånd vil jeg nu gerne smide x antal kilo for at kunne passe de smukke, smukke silhouetter og fantastiske kreationer. Og det varmer mit hjerte stadig at se masser af læder og blonder. Det kan jo nærmest ikke blive bedre.

Saint Laurent RTW 2013

When one of the world’s coolest ladies Alison MossHart from the Kills says she’s ready to take on another job to afford Hidi Slimanes Saint Laurent creations, there must be something to it… and there is. Although I’m still kinda tormented by the name change (from Yves Saint Lauren/YSL to Saint Laurent), I must say that Slimane is certainly back. In the spirit of Karl Lagerfeld I definitely need to loose x number of pounds to fit the beautiful, beautiful silhouettes and amazing creations. And my hearts is joyful after seeing lots of leather and lace. It hardly gets better.

 

 

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

KENZO READY-TO-WEAR SPRING 2013