PEET DULLAERT AW12

PEET DULLAERT AW12

EDITORIALS // September 26th 2012

Hollandske Peet Dullaert har i hans efterårskampagne brugt Iris van Berne i en række virkelig seje billeder skudt af Meinke Klein. Mine to favoritter er de første to billeder, men kig forbi Fashion Gone Rouge og se resten. Nu tænker jeg, at en zebra-printet clutch er lidt af en nødvendighed, right?

Iris van Berne is fronting the Fall 2012 campaign for Dutch label Peet Dullarert in some really cool images shot by Meinke Klein. My two favorites are the first two pictures, but take a look at the rest on Fashion Gone Rouge. My immediate thought is that a zebra-print clutch is kinda of a necessity now, right?

 

COMMENTS (2)
Fields marked with * must be filled out. Your e-mail will not be shown on the site and will never given to anyone.

September 27th 2012
Det er så svinelækkert det her!!!

September 27th 2012
Waow...

Personal favorites

LOOK

LEATHER MIDI

December 16th 2014

LOOK

CONCRETE JUNGLE

November 18th 2014

LOOK

PALM SPRINGS

November 4th 2014