WARDROBE-MUST: THE SHORT JACKET

PEET DULLAERT AW12

Hollandske Peet Dullaert har i hans efterårskampagne brugt Iris van Berne i en række virkelig seje billeder skudt af Meinke Klein. Mine to favoritter er de første to billeder, men kig forbi Fashion Gone Rouge og se resten. Nu tænker jeg, at en zebra-printet clutch er lidt af en nødvendighed, right?

Iris van Berne is fronting the Fall 2012 campaign for Dutch label Peet Dullarert in some really cool images shot by Meinke Klein. My two favorites are the first two pictures, but take a look at the rest on Fashion Gone Rouge. My immediate thought is that a zebra-print clutch is kinda of a necessity now, right?

 

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WARDROBE-MUST: THE SHORT JACKET