THINGS I NEED FROM MY GF'S

WARDROBE-MUST: THE SHORT JACKET

Et item, der er en mangelvare i min garderobe er korte, feminine jakker. Jeg er overbevist om, at de kan afværge enhver tøjkrise, da de er gode til det hele. Både jeans og kjoler, men også til hverdag eller fest. Lige nu ville jeg gerne have den bordeaux fra IRO på, gerne med en hvid t-shirt, distressed jeans og gennemsigtige pumps med sølv hæle. IRO laver for øvrigt de pæneste korte jakker, lige nu er jeg forelsket i tre forskellige, to grå og denne bordeaux.

IRO from MyWardrobe.com

An item I most definitely need in my wardrobe is a short, feminine jacket. I’m sure it can prevent any clothing crisis I might have as it goes with anything. Jeans and dresses, but also for everyday wear as well as a night out on the town. Right now I would like to have the burgundy from IRO. I would wear it with a white t-shirt, distressed jeans and transparent pumps with silver heels. IRO makes the coolest jackets, right now I’m in love with three different ones, two gray and this burgundy one.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THINGS I NEED FROM MY GF'S