LACE

MIX IT UP

I morgen skal jeg til fødselsdag hos denne dame og jeg tænker, mine negle skal være flerfarvede. Måske jeg skal indvie en fin lyserød af slagsen fra Nailstation, jeg vil bare enormt gerne have den gule fra samme mærke også. Nu er spørgsmålet bare hvad jeg skal have på.

Tomorrow I’m going to this lady’s birthday and I think, I’ll polish my nails like this. Maybe I should try out this new pastel-pink one, I got from Nailstation. Not I just need a yellow one. I would really like this one. Now I just have to figure out what to wear. I’m of course clueless.

Picture: Into the Gloss

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

LACE