LACE

LACE

FASHION // September 20th 2012

Blonder og læder... mine to yndlingsmaterialer. Simpelthen så pænt - også sammen. I Go' Morgen på lørdag skal jeg i 1. indslag snakke om blonder og jeg har derfor været ude og låne massevis af blonder. Gid det hele hang i min garderobe. Især sagerne fra Hoffmann , som sælges hos Youheshe og egentlig også gerne Rosemunde-blusen, som Cindie og Noise PR har lånt mig. Men der er meget mere at vise jer, så jeg håber, I har lyst til at kigge med.

Lace and leather ... two of my favorite materials. Just so delicated and easy to style. Even pretty together. I'm going to be on Go' Morgen again on Saturday and in the first feature, I'll be talking about lace. Therefore I spend my day hunting down all sorts of lace-items. I wish all of it were a part of my  wardrobe. In particular the items from Hoffman (from Youheshe) and the gorgeous Rosemunde-top which Cindie and Noise PR have been so kind to lend me. But there is much more so I hope you'll be watching.

COMMENTS (2)
Fields marked with * must be filled out. Your e-mail will not be shown on the site and will never given to anyone.

September 24th 2012
Superfine! Du havde en hvid/cremefarvet (?) blonde skjorte med i lørdagens program. Hvor er den fra?;)) kh.

September 20th 2012
Ih hvor er det fint. Jeg vil helt sikkert se med lørdag morgen.

Personal favorites

LOOK

Knitted Dress

August 22nd 2016

FASHION

Aesop

May 22nd 2016