J.W. ANDERSON FOR TOPSHOP

LACE

Blonder og læder… mine to yndlingsmaterialer. Simpelthen så pænt – også sammen. I Go’ Morgen på lørdag skal jeg i 1. indslag snakke om blonder og jeg har derfor været ude og låne massevis af blonder. Gid det hele hang i min garderobe. Især sagerne fra Hoffmann , som sælges hos Youheshe og egentlig også gerne Rosemunde-blusen, som Cindie og Noise PR har lånt mig. Men der er meget mere at vise jer, så jeg håber, I har lyst til at kigge med.

Lace and leather … two of my favorite materials. Just so delicated and easy to style. Even pretty together. I’m going to be on Go’ Morgen again on Saturday and in the first feature, I’ll be talking about lace. Therefore I spend my day hunting down all sorts of lace-items. I wish all of it were a part of my  wardrobe. In particular the items from Hoffman (from Youheshe) and the gorgeous Rosemunde-top which Cindie and Noise PR have been so kind to lend me. But there is much more so I hope you’ll be watching.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

J.W. ANDERSON FOR TOPSHOP