BISOU LAUNCH PARTY

PROENZA SCHOULER SS13

Det er så pænt at jeg næsten har lyst til at græde. Proenza Schouler SS13. Det smukkeste print, masser af læder, ærmeløse kjoler, oversize, slouchy-jakker, a-nederdele… ja, for slet ikke at nævne de chunky hæle. Av min arm, jeg vil have det hele. Tjek venligst straks hele kollektionen ud på Style.com… husk også at tjekke detaljer, beauty og frontrow. Åhhh, næsten som at være der selv, men også kun næsten.

Pictures via Style.com

It’s so beautiful that I almost feel like crying. Proenza Schouler SS13. The beautiful prints, lots of leather, sleeveless dresses, oversize, slouchy jackets, a-skirts … yes, not to mention the chunky heels. No surprise, I want it all. Please go check out the entire collection on Style.com immediately… Remember to also have a look at the beautiful details, the beauty and of course the front row. Aahhh, almost like being there myself…

 

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

BISOU LAUNCH PARTY