NYFW STREETSTYLE

BISOU LAUNCH PARTY

Fredag aften stod den på Bisou launch-fest på Jolene. Det startede så sobert, så sobert og sluttede så not, så not. Tak for en virkelig sjov aften, der indebar en ødelagt Chanel-taske, en blå finger, tusindvis af grin og virkelig god musik. Tjek vores album fra festen på Bisous Facebook-page.

Photos by Laura Galu

Friday night we had the Bisou launch-party at Jolene. It started so quietly and ended oh so not. Thanks for a really amazing evening, which included a destroyed Chanel bag, a very sore, blue finger, a lot of laughter and really great music. Check out the album at our Facebook-page

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NYFW STREETSTYLE