GET THE LOOK: GIVENCHY COUTURE

ISSUE 1 REBIRTH

Rebirth er temaet i første udgave af Carine Roitfelds nye magasin, der har to forskellige covers. Sejt af Carine af vælge Kate Upton (billede 1), som mest af alt er kendt for hendes Sports Illustrated covers. Carine: I wanted someone with a sensual body, someone who could be a mother for all these babies… Temaet Rebirth er inspireret af Carines datter Julia Restoin-Roitfelds graviditet.

Tjek CR Fashion Books Tumblr her.

Rebirth is the theme in the first edition of Carine Roitfeld’s new magazine which has two different covers. Pretty cool choosing Kate Upton (picture 1), who most of all is known for her Sports Illustrated covers. Carine: “I wanted someone with a sensual body, someone som could be a mother for all disse babies … “. The theme of Rebirth is inspired by Carines daughter Julia Restoin-Roitfelds pregnancy.

 

 


 

 

 


No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

GET THE LOOK: GIVENCHY COUTURE