ISSUE 1 REBIRTH

ISSUE 1 REBIRTH

FASHION // September 6th 2012

Rebirth er temaet i første udgave af Carine Roitfelds nye magasin, der har to forskellige covers. Sejt af Carine af vælge Kate Upton (billede 1), som mest af alt er kendt for hendes Sports Illustrated covers. Carine: I wanted someone with a sensual body, someone who could be a mother for all these babies... Temaet Rebirth er inspireret af Carines datter Julia Restoin-Roitfelds graviditet.

Tjek CR Fashion Books Tumblr her.

Rebirth is the theme in the first edition of Carine Roitfeld's new magazine which has two different covers. Pretty cool choosing Kate Upton (picture 1), who most of all is known for her Sports Illustrated covers. Carine: "I wanted someone with a sensual body, someone som could be a mother for all disse babies ... ". The theme of Rebirth is inspired by Carines daughter Julia Restoin-Roitfelds pregnancy.

 

 


 

 

 


COMMENTS (4)
Fields marked with * must be filled out. Your e-mail will not be shown on the site and will never given to anyone.

September 7th 2012
Det indlæg er jeg vild med:)

September 7th 2012
Jeg glæder mig så meget til at se bladet. Synes det er nyt og forfriskende, at det er Kate Upton og ikke en eller anden highfashion model. Det bliver såååå godt. Prisen bliver for øvrigt 15 dollars.

September 8th 2012
Keep working ,great job!

September 8th 2012
Gkæder mig SÅ meget til at få fingre i dette! MEN - hvor kan det erhverves? Evt. online?

Personal favorites

LOOK

Knitted Dress

August 22nd 2016

FASHION

Aesop

May 22nd 2016