CURRENT CRAVINGS

WHAT I’M WEARING

For tiden kan I se mig i Go’ Morgen om lørdagen, hvor jeg forsøger at hjælpe seerne med deres tøjkriser til aftenens fester. I lørdags så jeg sådan her ud: H&M kjole, Acne strik og Reebok sko. Og vist faktisk et af de første afsnit i årevis uden et eller andet sort. I never thought I should see the day.

These days (well on Saturdays) you can catch a glimpse of me on Danish national television where I’m helping viewers sort out their party-clothes. Saturday I was wearing H&M dress, Acne knit and Reebok shoes.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CURRENT CRAVINGS