BISOU

IN NEED OF THE KENZO WINTER JACKET

Vinterjakke kom til mig. Dog ikke hvilken som helst vinterjakke, nej, jeg foretrækker denne lille sag fra Kenzo. Jeg har faktisk prøvet den i Wood Wood (hvis I følger mig på Instagram, så er det jo ikke en nyhed). Kenzo ser ud til at blive en af de hotteste mærker de næste par sæsoner… ja, allerede nu faktisk, så man må sige at designerne bag, Humberto Leon og Carol Lim har bestået optagelsesprøven. Men det er nu altså også med god grund. Tjek selv AW12-kollektionen hos Style.com lige her.

Winter jacket please come to me. However, not just any winter jacket of course, no, I prefer this little number from Kenzo. I’ve actually tried it in Wood Wood (you know if you follow me on Instagram, so not really big newa). Kenzo seems to be one of the hottest brands right now and the seasons to come. So you can definitely say that the designers, Humberto Leon and Carol Lim have passed the test big time. But it is for sure well deserved. Check out the AW12 collection at Style.com right here.

Picture: randomly came across it, let me know if you know.

 

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BISOU