IN NEED OF THE KENZO WINTER JACKET

IN NEED OF THE KENZO WINTER JACKET

FASHION // August 31st 2012

Vinterjakke kom til mig. Dog ikke hvilken som helst vinterjakke, nej, jeg foretrækker denne lille sag fra Kenzo. Jeg har faktisk prøvet den i Wood Wood (hvis I følger mig på Instagram, så er det jo ikke en nyhed). Kenzo ser ud til at blive en af de hotteste mærker de næste par sæsoner... ja, allerede nu faktisk, så man må sige at designerne bag, Humberto Leon og Carol Lim har bestået optagelsesprøven. Men det er nu altså også med god grund. Tjek selv AW12-kollektionen hos Style.com lige her.

Winter jacket please come to me. However, not just any winter jacket of course, no, I prefer this little number from Kenzo. I've actually tried it in Wood Wood (you know if you follow me on Instagram, so not really big newa). Kenzo seems to be one of the hottest brands right now and the seasons to come. So you can definitely say that the designers, Humberto Leon and Carol Lim have passed the test big time. But it is for sure well deserved. Check out the AW12 collection at Style.com right here.

Picture: randomly came across it, let me know if you know.

 

COMMENTS (0)
Fields marked with * must be filled out. Your e-mail will not be shown on the site and will never given to anyone.

Personal favorites

LOOK

Knitted Dress

August 22nd 2016

FASHION

Aesop

May 22nd 2016