BISOU

BISOU

LIFE // August 31st 2012

Jeg elsker, at jeg endelig kan løfte sløret for mit - eller rettere vores - nyeste projekt, nemlig Bisou. Bisou er et nyt kreativt og uafhængigt bloggerkollektiv, der har fokus på altid at skabe fashion-forward indhold, hvor alle arbejder ud fra at parolen ’sammen står vi stærkere’. Fællesskabet vil blive brugt til kreativ sparring og idéudvikling, der gerne i sidste ende skal komme jer, nemlig vores læsere til gode. Og nu tænker I måske, hvem er "vi". Jamen, lad mig med glæde præsentere mine 5 partners-in-crime: Frederikke fra Fredes blog, Melissa fra Feed My Ego, Tikkie fra Adélie og Maiken og Cindie fra Brigade Noir. Vi launcher sitet om præcis en uge, nemlig fredag den 7. september.

Photo: Kenneth Øksnebjerg

I love that I'm finally able to unveil my - or rather our - latest project, Bisou. Bisou is a new creative and independent blogger-collective, which main focus is to always deliver fashion-forward content and we believe that 'together we stand stronger'". Bisou will be used as a creative collaboration platform and as a way of generating ideas to benefit mainly our readers. And now you might be thinking who "we" are? Well, let me introduce to you, my five partners in crime. Frederikke from Fredes blog, Melissa from Feed My Ego, Tikkie from Adélie og Maiken and Cindie from Brigade Noir. The site will launch in exactly a week, Friday September 7th.

 

 

 

 

 

COMMENTS (1)
Fields marked with * must be filled out. Your e-mail will not be shown on the site and will never given to anyone.

September 2nd 2012
Tillykke med de nye planer:0) Nogle cool piger du har samlet.

Personal favorites

LOOK

Knitted Dress

August 22nd 2016

FASHION

Aesop

May 22nd 2016