BEAUTY RITUALS: CLEANSING

COSTUME124

I denne måneds udgave af Costume har jeg snakket med Anita Leopold om hendes garderobe. Hun har nok en af de vildeste garderober, jeg nogensinde har set. For et par år siden brændte hendes walk-in closet og hun mistede tøj for over 1.000.000 – og helt forfærdeligt, så var hun underforsikret og fik kun dækket lidt over halvdelen.

Credits: Costume Magazine

In this month’s edition of Costume I’ve talked to Anita Leopold about her wardrobe. She’s probably owns one of the exclusive wardrobes I’ve ever seen. A few years ago, her walk-in closet burned down and she lost clothes worth more than 1,000,000 – and to make things even more awful, so she was under-insured and only about half the clothes were covered.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BEAUTY RITUALS: CLEANSING