BEAUTY RITUALS: CLEANSING

BEAUTY RITUALS: CLEANSING

BEAUTY // August 14th 2012

Om det passer at huden ældes 27 dage hver man glemmer at rense sin hud, ved jeg ikke, men ikke desto mindre er jeg de sidste par år, blevet meget opmærksom på at passe godt på min hud. Et af de bedste beautytips, jeg har fået, er at vaske ansigtet to gange om aftenen. Første gang fjerner nemlig kun makeup og anden gang renser dybere. Og tror du mig ikke, så prøv at rense en enkelt gang og tør så huden efter med skintonic eller Bioderma Sensibo. Du bliver chokeret. Lige for tiden bruger jeg Dermalogicas Special Cleansing Gel og den er jeg faktisk ganske godt tilfreds med. Jeg køber den altid i udlandet eller via Lookfantastic. Har I andre gode tips, nu vi er i gang?

I've been told that your skin age 27 days every time you forget to cleanse your skin. I have no idea if it's true but nevertheless I always make sure to take good care of my skin and always remove makeup. One of the best beauty advice I've ever had is to wash your face twice every night. The first time removes primarily makeup and the second time cleanses deeper. And believe me... try to clean only once and afterwards wipe the skin with skintonic or Bioderma Sensibo. You will be shocked. At the moment I'm using Dermalogica and I'm actually quite happy with it. I always buy it abroad or on Look Fantastic.

COMMENTS (1)
Fields marked with * must be filled out. Your e-mail will not be shown on the site and will never given to anyone.

August 16th 2012
Jeg renser altid med rensemælk, men kun én gang.. Måske man skulle skrubbe efter en ekstra gang i aften :) Synes i øvrigt at rensemælk er rigtig godt fordi det ikke tørrer huden ud, ligesom nogle vaskegeleer kan gøre

Personal favorites

LOOK

Knitted Dress

August 22nd 2016

FASHION

Aesop

May 22nd 2016