PROENZA SCHOULER AW12

HARSLØF X WACKERHAUS

Fine Vibe Harsløf-smykker til Wackerhaus show i går. Desværre er armbåndene her showpieces. Ellers havde jeg allerede bestilt. Så pæne. Tjek for øvrigt Wackerhaus’ SS13 kollektion ud. Den er virkelig pæn. Smukke farver og snit.

Wackerhaus SS13

Beautiful jewelleries from Vibe Harsløf af the Wackerhaus show yesterday. Unfortunately showpieces. At least the bracelets. If not I would have already ordered one. You should definitely go check out Wackerhaus’ SS13 collection. So subtle. Gorgeous colors and beautiful designs.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

PROENZA SCHOULER AW12