GO' MORGEN PART 2

NEW-IN: RICK OWENS BOOTS

Nye støvler fra Rick Owens, som jeg var nødt til at købe, da jeg fandt dem på udsalg. Jeg er sikker på, de meget hurtig kommer i toppen af listen over mine favorit-sager. Sammen med min PS11 fra Proenza Schouler og mit Fujifilm polariod-kamera købt i NYC. Altsammen vældig sort, men det er nu engang den farve, jeg har det bedst i.

New boots from Rick Owens. I kinda had to buy them when I found them on sale. I’m sure they are – within weeks – at the top of the list of my favorite items, together with my PS11 from Proenza Schouler and my Fujifilm polariod camera which I bought in NYC. All very black, but that is the color, I’m most comfortable in.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

GO' MORGEN PART 2