NEW-IN: RICK OWENS BOOTS

NEW-IN: RICK OWENS BOOTS

FASHION // August 1st 2012

Nye støvler fra Rick Owens, som jeg var nødt til at købe, da jeg fandt dem på udsalg. Jeg er sikker på, de meget hurtig kommer i toppen af listen over mine favorit-sager. Sammen med min PS11 fra Proenza Schouler og mit Fujifilm polariod-kamera købt i NYC. Altsammen vældig sort, men det er nu engang den farve, jeg har det bedst i.

New boots from Rick Owens. I kinda had to buy them when I found them on sale. I'm sure they are - within weeks - at the top of the list of my favorite items, together with my PS11 from Proenza Schouler and my Fujifilm polariod camera which I bought in NYC. All very black, but that is the color, I'm most comfortable in.

COMMENTS (8)
Fields marked with * must be filled out. Your e-mail will not be shown on the site and will never given to anyone.

August 1st 2012
åh det ser godt ud, det der.

August 2nd 2012
Lovely!

August 2nd 2012
Hej Caroline Ja, det er så seje. Og fedt at de er unisex-ish. Ja, jeg er i København i næste uge. Kommer du? KH

August 2nd 2012
Ja, det synes jeg også. Jeg har faktisk investeret i endnu en RO ting. Viser snart

August 2nd 2012
Merci :-)

August 2nd 2012
Hvor finder du Rick Owens støvler på udsalg? Bare det var mig der er så cool

August 3rd 2012
Ja :) Hvad skal du til? Håber at se dig igen, og så må jeg rent faktisk tage mig sammen og sige hej ;)

August 2nd 2012
Lotte, Lotte, Lotte! Hold op, hvor er de fede! Min ven har et ligende par, også fra RO, og jeg elsker, at de er så ens selvom de er til forskellige køn :) Og både taske og kamera misunder jeg dig (også) for. Det er virkelig nogle lækre ting! Er du forresten i København under modeugen? :) xxCaroline

Personal favorites

LOOK

Knitted Dress

August 22nd 2016

FASHION

Aesop

May 22nd 2016