GO' MORGEN DANMARK

RAG & BONE NEW YORK

Kate Moss for Rag&Bone i deres første print-kampagne (husker I den mega seje online-DIY-kampagne med Miranda Kerr og Lily Aldridge?). Skudt af Craig McDean. Minimal makeup, håndholdt kamera og naturligt lys. Engang imellem skal der ikke så meget til…. udover naturligvis en topmodel, en topfotograf og et top-brand.

Kate Moss for Rag & Bone in their first ever print-campaign (remember the ohh soo cool online-DIY-campaign with Miranda Kerr and Lily Aldridge?). Shoot by Craig McDean. Barely there makeup, a handheld camera and natural lighting. Sometimes that’s all it takes… except a top model, a top photographer and a top brand.

 

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GO' MORGEN DANMARK