RAG & BONE NEW YORK

RAG & BONE NEW YORK

FASHION // July 24th 2012

Kate Moss for Rag&Bone i deres første print-kampagne (husker I den mega seje online-DIY-kampagne med Miranda Kerr og Lily Aldridge?). Skudt af Craig McDean. Minimal makeup, håndholdt kamera og naturligt lys. Engang imellem skal der ikke så meget til.... udover naturligvis en topmodel, en topfotograf og et top-brand.

Kate Moss for Rag & Bone in their first ever print-campaign (remember the ohh soo cool online-DIY-campaign with Miranda Kerr and Lily Aldridge?). Shoot by Craig McDean. Barely there makeup, a handheld camera and natural lighting. Sometimes that's all it takes... except a top model, a top photographer and a top brand.

 

COMMENTS (2)
Fields marked with * must be filled out. Your e-mail will not be shown on the site and will never given to anyone.

July 25th 2012
Jeg elsker Rag & Bone's DIY kampagner for det er så nytænkende og heldigvis altid vellykkede. Jeg graver tit billederne frem på google, og sidder og kigger dem igennem igen, for jeg synes det er noget af det bedste inden for commercials som jeg har set længe! Og lidt off topic, men er du i Kbh til modeugen? :) xxCaroline

July 29th 2012
Ja, de er så seje. Og ja, det er jeg bestemt :-)

Personal favorites

LOOK

Knitted Dress

August 22nd 2016

FASHION

Aesop

May 22nd 2016