RICHARD NICOLL FOR TOPSHOP

GO’ MORGEN DANMARK

Så i morgen tidlig skal jeg altså i Go’ Morgen Danmark og snakke tendenser og tøj. En af tingene, jeg har lånt til indslaget er de her fine, fine, fine Anton Heunis øreringe fra Fyllgraff (gamle Graff. Different name, same shop). Så pæne. Har desuden også et ret fint sæt med fra H&M, men vær forberedt, det kræver stramt maveskind. Kig forbi TV2 kl 7.37.

So tomorrow morning I’m going to be on this Danish morning show, talking about trends and clothes. One of the things I’ve borrowed is this pair of Anton Heunis earrings from Fyllgraff (formerly known as Graff. Different name, same store). Så pretty. I’m also bringing a rather nice “suit” from H&M. But be prepared, it requires a tight midriff. For all the Danish viewers, I’m on a 7.37 am.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

RICHARD NICOLL FOR TOPSHOP