GO' MORGEN DANMARK

GO' MORGEN DANMARK

ACCESSORIES // July 24th 2012

Så i morgen tidlig skal jeg altså i Go' Morgen Danmark og snakke tendenser og tøj. En af tingene, jeg har lånt til indslaget er de her fine, fine, fine Anton Heunis øreringe fra Fyllgraff (gamle Graff. Different name, same shop). Så pæne. Har desuden også et ret fint sæt med fra H&M, men vær forberedt, det kræver stramt maveskind. Kig forbi TV2 kl 7.37.

So tomorrow morning I'm going to be on this Danish morning show, talking about trends and clothes. One of the things I've borrowed is this pair of Anton Heunis earrings from Fyllgraff (formerly known as Graff. Different name, same store). Så pretty. I'm also bringing a rather nice "suit" from H&M. But be prepared, it requires a tight midriff. For all the Danish viewers, I'm on a 7.37 am.

COMMENTS (6)
Fields marked with * must be filled out. Your e-mail will not be shown on the site and will never given to anyone.

July 24th 2012
så vil jeg sætte ferie-vækkeuret til 7.36 (:

July 24th 2012
Det vil jeg glæde mig til:)

July 25th 2012
wow - vil jeg glæde mig til. Er du ikke bosat i London længere? Og troede faktisk ikke at din fashion-interesse også var dit job? Vil glæde mig til at se med

July 29th 2012
Tak :-)

July 29th 2012
Tak, håber du kunne lide det.

July 29th 2012
Tak Tahiba. P.t. er jeg ikke i London, men København. Fremtiden er dog uvis.

Personal favorites

LOOK

Knitted Dress

August 22nd 2016

FASHION

Aesop

May 22nd 2016