LOVE AT FIRST SIGHT

RICHARD NICOLL FOR TOPSHOP

Var en tur i Topshop og faldt over Richard Nicoll for Topshop kollektionen. Meget fin og feminin. Jeg gad godt, at den her kjole hang i mit skab…. til de varme sommeraftener med en stor chunky strik over. Det er for øvrigt en brudekollektion. Se den her.

Went by Topshop and came across the Richard Nicoll for Topshop wedding collection. Really pretty and feminine. I would love for this dress (1. picture) to hang in my closet…. for those summer night parties with a chunky knit cardigan on top of it. You can see the whole collection right here.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOVE AT FIRST SIGHT