FAVOURITE THINGS ATM

LOVE AT FIRST SIGHT

Jeg var til fest i aftes og rendte ind i Nick (fra Studio Nicholson), der havde medbragt en Celine Trio taske i størrelse stor!!! Umiddelbart kan I nok ikke se det her, men den er lige lidt større end den almindelige og er helt fantastisk. At den også var navy, gjorde ikke min betagelse mindre. At ejermanden samtidig var iklædt den smukkeste hvide Celine skjorte, gjorde mig totalt misundelig. Pænt!

I went to a b-day party last night and ran into Nick from Studio Nicholson, who had brought her brand new Celine bag in size big!!! You probably can’t really see it but it’s bigger than the regular Trio bag and it’s just perfect. That it was in a gorgeous navy color didn’t make my fascination any less. And oh yeah, Nick also wore what must be the perfect white shirt – of course also from Celine. I died just a tiny bit.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FAVOURITE THINGS ATM