LANVIN AW12

LANVIN AW12

FASHION // July 18th 2012

Rimelig sejt af Alber Elbaz at caste ukendte kvinder og mænd til efterårskampagnen. Hans tanke er, at bringe tøjet tilbage på gaden og se hvordan det tager sig ud på forskellige aldre og størrelser. Steven Meisel har selvfølgelig skudt kampagnen.

Jeg har opdateret min shop - med bl.a. Acne Alice platform, Céline taske og Carven nederdel. Kig forbi. Der er mere på vej.

Forever cool Alber Elbaz is keeping it real for Lanvin’s AW12 campaign. Instead of going with the usual models, he has selected a bunch of "real" women and men ranging in age from 18-80. Steven Meisel is of course the mastermind behind the camera.

COMMENTS (1)
Fields marked with * must be filled out. Your e-mail will not be shown on the site and will never given to anyone.

July 18th 2012
Fed ide, men "alle størrelser" passer måske ikke så godt. I hvert fald ikke på disse to billeder. Begge modeller er jo stadig smukke og tynde, men stadig thumbs up til Alber Elbaz, for at droppe de normale modeller, og istedet tage 'rigte mennesker' ind! :) xxCaroline

Personal favorites

LOOK

Knitted Dress

August 22nd 2016

FASHION

Aesop

May 22nd 2016