RIHANNA ON HARPER'S BAZAAR

COSTUME 123

I denne måneds udgave af Costume har jeg fået lov til at snakke med to pæne damer. Marianne Kruse, der ejer webshoppen Henny and My og Marie Gjesing, der er indkøber i Støy Munkholm. Søde, pæne og talentfulde damer, som jeg er så heldig også at være veninder med. Det har været super sjovt at arbejde lidt for Costume, og heldigvis er der mere i vente i de kommende numre.

In this month’s issue of Costume, I’ve been talking to there two lovely ladies. Marianne Kruse, who owns the webshop My Henny and Marie Gjesing who is the buyer for Stoey Munkholm. Both really sweet, stylish and talented ladies who I am so lucky also to be friends with. It’s been super fun to work with Costume and luckily there are more to come in future issues.

 

 

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

RIHANNA ON HARPER'S BAZAAR