COSTUME 123

COSTUME 123

LIFE // July 10th 2012

I denne måneds udgave af Costume har jeg fået lov til at snakke med to pæne damer. Marianne Kruse, der ejer webshoppen Henny and My og Marie Gjesing, der er indkøber i Støy Munkholm. Søde, pæne og talentfulde damer, som jeg er så heldig også at være veninder med. Det har været super sjovt at arbejde lidt for Costume, og heldigvis er der mere i vente i de kommende numre.

In this month's issue of Costume, I've been talking to there two lovely ladies. Marianne Kruse, who owns the webshop My Henny and Marie Gjesing who is the buyer for Stoey Munkholm. Both really sweet, stylish and talented ladies who I am so lucky also to be friends with. It's been super fun to work with Costume and luckily there are more to come in future issues.

 

 

COMMENTS (2)
Fields marked with * must be filled out. Your e-mail will not be shown on the site and will never given to anyone.

July 11th 2012
Det glæder jeg mig til at læse Lotte :) Marie er altid SÅ sød at handle ved!!

July 13th 2012
Det er dejligt at høre. Lad mig endelig vide hvad du tænker. Og ja, Marie er en darling.

Personal favorites

LOOK

Knitted Dress

August 22nd 2016

FASHION

Aesop

May 22nd 2016