NEW BLING HAIR CLIPS

RIHANNA ON HARPER’S BAZAAR

Rihanna er på forsiden af det nyeste Harper’s Bazaars og jeg har totalt optur over  serie med hende. Jeg synes, hun er noget af det smukkeste, der findes. Og så er jeg ret vild med hun konstant forsøger at provokere og er mega in-your-face. Mega cool.

Rihanna is on the cover of Harper’s Bazaar and I’m so excited about the editorial. The pictures are stunning. I think, she’s one of the most beautiful women, I’ve ever seen. And I really like that’s she so fierce-in-you-face. Cool woman.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

NEW BLING HAIR CLIPS