AND DIOR CREATED WOMAN...

MULBERRY AW12

A forrest fairytaletravelling deep into the woods and meeting two furry creatures

Måske den første AW12-kampagne jeg har set og jeg er allerede begejstret. Hvor fin er Mulberrys ikke lige? Med Lindsey Wixson, der passer perfekt til det meget Pans-Labyrint-agtige-univers. Nu glæder jeg mig til at se flere.

Perhaps the first AW12 campaign I’ve seen and I’m already excited. How great is Mulberry’s? Lindsey Wixson fits perfectly to the very Pan’s-Labyrinth-inspired-universe. Now I really look forward to seeing more campaigns.

 

 

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

AND DIOR CREATED WOMAN...