MULBERRY AW12

MULBERRY AW12 INSPIRATION

Inspirationen bag Mulberrys AW12 kampagne er filmen Where The Wild Things Are (som egentlig oprindeligt er en bog). Jeg har pludselig en vild trang til at se den. Måske jeg kan nå det i weekenden. Nu middag hos Thomas (som har lavet en sej ny Tumblr, der hedder Jump My Fence. Tjek den ud). Ciao.

The inspiration behind the Mulberry AW12 campaign is the movie (originally a book) “Where The Wild Things Are”. I now have an unbearable desire to watch it. I need to get a hold of it this weekend. Now dinners at Thomas’ place (who by the way started a Tumblr called Jump My Fence. So cool). Ciao.

 

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MULBERRY AW12