RICK OWENS SALE

RICK OWENS SALE

FASHION // June 18th 2012

Min Rick Owens læderjakke er en af mine favoritter i garderoben. Jeg bruger den både som overjakke og cardigan og craver flere. Nu er jeg faldet over den her.... endda på udsalg. Den er jo sygt pæn, men grøn. Egentlig er jeg ikke i tvivl, men prisen får mig dog til at overveje endnu engang. Hjælp.

My Rick Owens leather jacket is one of my favorite items in my wardrobe. I use it both as a jacket and a cardigan. And I must admit, I'm seriously craving more Rick Owens in my wardrobe. Now I've come across this one.... and even on sale. It's pretty, but green. I'm actually not really in doubt, but the price makes me think again. Help.

COMMENTS (6)
Fields marked with * must be filled out. Your e-mail will not be shown on the site and will never given to anyone.

June 19th 2012
Get it! You could always dye it if you find that green isn't you.

June 21st 2012
Grønt er skønt. Køb den! :-)

June 18th 2012
Grøn er lækkert, Lotten. Jeg elsker den.

June 21st 2012
You girls are bad influence :-)

June 24th 2012
Grønt er lækkert. Enig.

June 24th 2012
True. But I alraeady have a black one :-)

Personal favorites

LOOK

Knitted Dress

August 22nd 2016

FASHION

Aesop

May 22nd 2016