KAIN COATS

RICK OWENS SALE

Min Rick Owens læderjakke er en af mine favoritter i garderoben. Jeg bruger den både som overjakke og cardigan og craver flere. Nu er jeg faldet over den her…. endda på udsalg. Den er jo sygt pæn, men grøn. Egentlig er jeg ikke i tvivl, men prisen får mig dog til at overveje endnu engang. Hjælp.

My Rick Owens leather jacket is one of my favorite items in my wardrobe. I use it both as a jacket and a cardigan. And I must admit, I’m seriously craving more Rick Owens in my wardrobe. Now I’ve come across this one…. and even on sale. It’s pretty, but green. I’m actually not really in doubt, but the price makes me think again. Help.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

KAIN COATS